Etter snart 4 fantastiske uker i Spania, Alicante. Så går veldig snart ferien mot slutten for min del. Jeg har vært altfor dårlig til å oppdatere dere, noe jeg er fullt klar over. Derfor har jeg nå skrevet mange forhåndspubliserte innlegg, slik at dere nå faktisk vil få oppdateringer hver eneste dag fremover. Jeg og søsteren min reiste ned til huset vårt i Spania 5.juli, hvor resten av familien allerede var. Vi koste oss så utrolig mye uken hun var hos oss. Uken besto av overraskende mye trening. Kjør da sommerkroppen 2018, heh. Vi har bada masse og sola oss. Vi tok også selvsagt turen til La Zenia Boulevard, som er et av Spanias største kjøpesenteret. Sinnsykt stort og alltid helt kaos med folk. Så jeg trives egentlig best på Habaneras som er et kjøpesenter litt nærmere huset vårt. Ellers tok vi det bare helthelt rolig. Deilig å endelig få koblet ordentlig ut. For selvom jeg allerede har hatt sommerferie en god stund, så er det noe med det å komme seg vekk fra Norge for en stund. Etter en fin uke dro søsteren min, Julie, hjemover igjen for jobb, kjæreste og trening. I mens resten av oss ble igjen, og ventet på neste besøkspulje. Tanta mi, hennes kjæreste og min kjæreste. 

-Hva har dere gjort i sommerferien så langt?
-Victoria Frostmann Skau
Long time, no see.

Så mye har skjedd siden jeg oppdaterte dere sist. Vi er godt ute i Juli allerede, og det siste innlegget mitt ble postet i slutten av Mai. I løpet av den perioden har det endelig blitt sommerferie, og jeg er ferdig med 2.vgs. Jeg har fått meg verdens beste jobb, som jeg ikke kunne blitt mer fornøyd med. Jeg har vært på konserter. Jeg har blitt kjent med nye mennesker. MEN, omtrent det beste av alt...

JEG HAR FÅTT LAPPEN!!!!Jeg fylte jo 18 år i februar, og fikk ikke lappen før 8.juni. Jeg var dessverre litt treig med å ta lappen, ettersom kjøring aldri var noe som interesserte meg spesielt mye. Det var vel ikke før vennene mine begynte å ta lappen at jeg kjente det virkelige kicke selv, og ble overmotivert for å klare det jeg også. Alt jeg så for meg var sene kvelder på biltur, roadtrips med gode venner, slippe å ta buss frem og tilbake fra skolen og være uavhengig av at noen alltid kan stille opp med kjøring når det virkelig trengs. De siste ukene før oppkjøring kjørte jeg så utrolig intensivt. Hver eneste dag, flere ganger om dagen og hver gang jeg hadde mulighet. Det var prioritet nummer en, og jeg ga meg ikke før jeg var 100% fornøyd. Jeg jobbet så beinhardt for den lappen, og det siste jeg ville var å skuffe meg selv. Heldigvis hadde jeg ikke mer press enn fra meg selv, ettersom ikke engang kjæresten min visste oppkjøringsdatoen min. Så det kom som et stort sjokk og en overraskelse på alle. 

Noe som jeg derimot syntes at var så synd er at det står så utrolig lite om oppkjøringsopplevelser, tips & råd, ruter, sensorer, osv på internett. Man skulle trodd det sto mer, men det gjør det ikke. Jeg fant kun en youtubevideo med en jente som snakker litt om oppkjøringen sin, og filmer reaksjonen når hun klarer det. Så jeg vurderer på det sterkeste å lage en spørsmålsrunde eller en youtubevideo om min opplevelse og mine råd til andre som snart skal ta lappen selv. For jeg tviler på at det kun er jeg som har hatt følelsen av å sitte inne med uendelig mange spørsmål og grublende ting. Så det er godt å få svar på det man lurer på. Så ikke hver sjenerte, still spørsmål om alt dere lurer på, ingenting er for dumt eller rart. Jeg hjelper mer enn gjerne til. 

En stor takk til pappaen min, stefaren min og kjørelæreren min som var så tålmodige med meg. Som holdt ut med øvelseskjøring i så uendelig mange timer, og som satte av så mye tid. Jeg setter så stor pris på det.

-Har du hatt oppkjøring?
-Har du noen rare oppkjøringsopplevelser?

Husk å stille spørsmål om dere lurer på noe, eller kontakt meg på Facebook (Victoria Frostmann Skau, Instagram (@victoriaskau) eller Snapchat (Victoriaskau), om dere heller vil ta det der.

-Victoria Frostmann Skau


Victoria Frostmann Skau
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits