Hei dere. Her om dagen så fikk jeg tilsendt en pakke i posten, og den pakken var i et samarbeid med ProWhitening. De var så snille å sende meg en 2-ukers behandling med deres tannblekning. Spill av videoen, og se min personlige mening om den. Jeg kommer også til å oppdatere dere etter 2 uker, slik at dere får både en før og etter omtale om produktet.

Klikk på bilde under for å se videoen. Håper du liker den!

uh2Wk3zGMy0

-Victoria Frostmann Skau
 


  


 


Om litt under en uke så skal jeg & kjæresten min til London, noe jeg gleder meg så ubeskrivelig masse til. Londonturen var min 18-årsdagsgave fra han til meg, og det er jeg så takknemlig for. Jeg gleder meg masse til å oppdatere med både bilder og hva vi skal gjøre der. Jeg sitter nå å planlegger litt innkjøp jeg skal gjøre i London, slik at ikke all tiden går til å faktisk lete etter produkter jeg kunne tenke meg. Noen produkter jeg garantert vet jeg skal kjøpe er Modern Renaissance palettet fra Anastasia Beverly Hills, Glow Kit i fargen Sundipped fra Anastasia Beverly Hills, Translucent Powder fra Laura Mercier & Luminous Highlighter fra Urban Decay. Gleder meg også til å vise alle andre innkjøp jeg gjør.Imorgen skal jeg spille inn en veldig spennende videoblogg for dere i et samarbeid med et utrolig bra merke. Jeg har lenge gledet meg til å dele det med dere, så jeg håper dere er spente. Videobloggen kommer til å legges ut enten imorgen ettermiddag eller mandag formiddag, hva ønsker dere? 

-Victoria Frostmann Skau
God lørdag, alle mine fine lesere! Jeg håper dere er ute å nyter solen, slik jeg gjør i dag. Endelig har vi tatt ut alle sommermøblene på veradaen, og jeg har rigget meg ordentlig godt til med pledd og en kaffelatte. Ikke det at det er så himla varmt ute, men merker summerfeelingen virkelig begynner å komme nå. Jeg har endelig begynt å føle meg litt bedre i formen, og vil bare takke for så mange hyggelige "god bedring meldinger" fra dere, det gjør meg glad. 

Akkurat nå er det en del ting som står på agendaen, over ting som jeg må få gjort. Som jeg lovet, så skal jeg jo selvsagt trekke vinneren av Giveawayen min som jeg har på instagram i et samarbeid med @Caseapp imorgen. Om du ikke allerede har deltatt i konkurransen så syns jeg absolutt du burde gjøre det. Alt du trenger å gjøre er å besøke instagrammen min;
@Victoriaskau, for å delta i konkurransen.

Det du må gjøre er som følger; 
1. Du må følge meg, @Victoriaskau & @Caseapp på instagram. 
2. Deretter må du tagge en av dine venner under mitt samarbeidsbilde.
3. Du kan delta så mange ganger du vil, ved å kommentere ulike venner flere ganger.


Da er du altså med i trekningen av et gavekort på @Caseapp sin nettsiden på en verdi av 300 kroner. Dette vil altså si at du faktisk kan kjøpe eller designe deg ditt egne Macbook Skin eller Iphone Deksel, HELT GRATIS. Vinneren trekkes imorgen (Søndag), klokken 20.00. Du kan delta helt til klokken er 19.00 imorgen. Lykke til!Har du deltatt i konkurransen min? 

-Victoria Frostmann Skau

 
Åh, helg at last. Klokken er halv ett, og jeg kom akkurat hjem fra skolen etter dagens norsk tentamen. Deilig å komme hjem med en godfølelse på at det faktisk gikk overraskende bra, og at det i tillegg er helg igjen. Helgen blir for min del veldig rolig. Jeg har selvfølgelig klart å bli syk, noe som helt sikkert også er kombinert med min pollenallergi. Allikevel har jeg en del ting som må gjøres og fikses. 

Imorgen skal jeg inn tidlig til Oslo for å ta vipper hos min faste sponsor, @PilleJoosep. Jeg får jevnlig spørsmål om vippene mine. Hvor jeg tar dem, hva slags vipper jeg har, hvor lenge jeg har tatt vipper, hvor lang tid en vippetime tar, og litt om mitt samarbeid med dem, osv. Jeg tenkte derfor å lage et fullt innlegg på det imorgen, med litt bilder og informasjon. Nettsiden deres kan dere enn så lenge besøke HER. Annet enn det skal jeg møte noen gode venninner av meg og øve til neste ukes mattetentamen, wish me luck.Hva skal du i helgen? 


-Victoria Frostmann Skau Skam har tatt helt av. I alle land, blant alle mennesker og det er virkelig overalt å finne på internett. Endelig er det altså tilbake på skjermen, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har gledet meg helt utrolig mye til dette? Sesong 4 er altså ute, den aller siste sesongen. Skam runder av med Sana som hovedperson, noe jeg har store forventninger til. Jeg er så langt kjempe fornøyd med episodene som har blitt lagt ut, og jeg gleder meg allerede til fortsettelsen, tror det blir sinnsykt bra. Allikeveeeel, ingenting topper Noora + William?

Funfact; I selveste favoritt sesongen min, sesong 2 med Noora & William fikk jeg faktisk tilbud om å spille inn en scene i Skam. En scene med meg, Noora & en gutt. Gutten skulle jeg da altså hooke med foran Noora. Dessverre ble det ikke noe av ettersom jeg hadde & har kjæreste. Derfor føltes det helt feil for meg å råkline med en annen gutt, selvom det er skuespill og Skam. 

-Victoria Frostmann Skau
                                                                                                      Samarbeid med CaseappEndelig kan jeg dele et super spennende samarbeid med dere, det har jeg nemlig gledet meg til så lenge nå. Jeg har i et samarbeid med Caseapp fått lov til å designe mitt eget Macbook Skin & Iphone Deksel. Jeg personlig elsker resultatet, spesielt i og med at jeg digger "Marble" designet, som har blitt så populært den siste tiden. Jeg digger hvordan designet mitt ble, både farge, mønster og skrift. Det ble virkelig akkurat slik jeg ønsket, kanskje til og med enda bedre. Om du kunne tenke deg å bestille dine egne deksler & skin, eller bare vil titte grunnet ren nysjerrighet, så besøk nettsiden deres HER

GIVEAWAY!!
Jeg skal jo selvfølgelig ha en Giveaway for mine følgere slik jeg lovet, noe jeg håper dere er spente på! I min Giveaway så kan dere vinne et gavekort verdt 300 kroner på Caseapp sin nettside, slik at DU også kan få velge deg ut enten et Macbook skin eller Iphone deksel, helt gratis.
Det eneste du må gjøre da er å gå inn på min Instagram; @Victoriaskau. Deretter må du tagge en venn av deg under bilde av denne Giveawayen. Så enkelt som det, da er du med i trekningen. Vinneren trekker jeg, Søndag 23.april, klokken 21.00. 

RABATTKODE!!
Om det skulle være sånn at du ikke helt hadde med deg vinnerflaksen denne gangen, eller at dere har lyst til å handle fra nettsiden deres allikevel, så har jeg selvsagt en rabattkode til min kjære følgere. Benytter du rabattkoden "VICTORIASKAU20" får du 20% avslag på ditt kjøp.-Victoria Frostmann Skau


I går var jeg som dere vet i Oslo, og dro tilfeldigvis innom Lett-baren som ligger inne på Aker Brygge. Jeg har fått så utrolig mange anbefalinger om å dra dit, for å teste ut deres "Acai Bowls", og jeg angrer virkelig ikke et eneste sekund. Har ingen ord for denne "Acai bowlen". Det blir virkelig ukens anbefaling fra min side. Så frisk, sunn & god. Dette kommer garantert til å bli min favoritt, på en varm sommerdag. På Lett-baren inne på Aker Brygge så får du ikke bare kjøpt Acai Bowls, du kan også kjøpe ulike salatboller, avokado toast´s, Chia pudding, osv.  

Acai Bowlen på bilde inneholder en base av Acai og Banan, toppet med granola, jordbær, blåbær, kiwi og banan. Dette er visst deres orginale. Tror også fint det går ann å mikse sin helt egen om man ønsker det, eller velge deres tropiske mix eller Green mix. Tommelopp fra meg hvertfall, anbefales på det sterkeste. Har du testet ut Acai Bowls før?

-Victoria Frostmann Skau 


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en utrolig hyggelig Oslo-tur i dag også. Som sagt, så skulle jeg treffe min gode barndomsvenninne, Jenny. Alltid like koselig å se henne igjen, og godt å vite at det ikke er lenge til neste gang heller. Vi tok først turen innom Hennes & Mauritz i håp om å finne hårfargen jeg ønsket meg. Dessverre så er de visst tomme for den overalt, og den kommer ikke inn igjen på en god stund heller. Fant allikevel veldig mye annet fint, diverse ringer & smykker, noe jeg trengte. Deretter dro vi ut å spiste en god lunsj sammen, før turen gikk hjemover for begge to. 

På veien hjem stakk jeg også innom posten, og ble overlykkelig over at samarbeidspakken min endelig hadde kommet. Så imorgen eller torsdag vil det komme ut et utrolig spennende innlegg, + en give-away. Hvem liker vel ikke det? 

-Victoria Frostmann Skau 
Åh, dere. For en fantastisk dag det var igår. Jeg rakk dessverre ikke blogge da jeg kom hjem igjen, ettersom dagen rett og slett gikk i ett. Derfor tar jeg en rask oppsummering nå før jeg skal farte videre til byen i dag igjen. I dag har jeg nemlig et sinnsykt kult samarbeid jeg er nødt til å fikse litt greier til, hårfarge på kjøpes inn, og jeg skal møte min gode, gode barndomsvenninne, Jenny. Alt dette vil jeg komme tilbake til senere, selvfølgelig.

Vel, gårsdagen var herlig. Kan ikke skryte på meg å si at været ble så bra som vi håpet på, men vi gjorde det beste ut av det. Det ble selvsagt en liten lunsj, og vi valgte fridays denne gangen, ettersom jeg har hatt Cæsar-salaten deres på hjernen hele ferien. Nydelig vær og nydelig selskap. Turen gikk deretter videre til årets siste påskemiddag hos mine besteforeldre. Som om jeg ikke allerede var mett nok, så ble det litt kalkun og potetsalat på meg også. Deretter stakk jeg videre på svømmetrening med familien, noe som faktisk føltes midt i blinken en sen mandagskveld. 
Instagram; @victoriaskau.

-Victoria Frostmann Skau
 
"Hvordan fikk du en rolle i Hotel Cæsar?", "Hvor mye tjente du?", "Hvem har du best kontakt med av skuespillerene i ettertid?", "Hvilken scene var den morsomste å spille inn?", "Var noe skummelt eller kleint?", "Fikk du selv velge sminke & klær i scener?".
 "Hva syns kjæresten din om at du spilte forelsket i en annen"?. 
Dette er bare et fåtall av de uendelig mange spørsmålene jeg har fått
 daglig om min tid som skuespiller i Hotel Cæsar. Dette er spørsmål som blir stilt både face2face, på snapchat, instagram, meldinger, osv. Det er klart jeg skjønner at mange av dere lurer. Det er ikke akkurat en helt A4 jobb, om man kan si det sånn. Derfor tenkte jeg at dere alle endelig skulle få svar på det dere måtte lure på. Jeg vil gi dere en full "Hotel Cæsar behind the scenes", med både bilder, erfaringer, opplevelser og svar på spørsmål. 

Still spørsmål i kommentarfeltet både anonymt & åpent. 
Dere kan også stille meg spørsmål på min snapchat & instagram; @victoriaskau. 
Jeg håper dere gleder dere til min "Hotel Cæsar Behind the Scenes". Jeg gleder meg så mye til å dele dette med dere.

-Victoria Frostmann Skau


Lite som slår påskeferien kjenner jeg. Godt selskap og finvær, hva blir vel bedre enn det? Om få dager begynner skolen igjen, og påsken har som alltid flydd forbi. Så nå er det bare å nyte de siste late dagene for alt det er verdt. Idag skal jeg til Oslo for å "catche up" med en god venninne av meg, som jeg ikke har sett i løpet av påskeferien, noe som blir utrolig hyggelig som alltid. Jeg krysser fingrene for at været er på vår side, og holder seg utover dagen. Jeg regner nok med at vi tar oss en liten date på min nye desidert favoritt restaurant, Burger House på Aker Brygge. Aldri hørt om den før jeg brått oppdaget den da jeg tilfeldigvis gikk forbi for en uke siden. Nydelig mat, og knallbra service. Verdt å ta turen innom. Hva skal du de siste dagene av påskeferien og idag? 
Ha en strålende dag videre!


-Victoria Frostmann Skau


 
 
                                                                                                                                                    Sponset av Ivyrevel   
                                    

Forrige fredag var jeg så heldig å motta en pakke i posten. Pakken var i et samarbeid med klesmerke Ivyrevel, og jeg kunne virkelig ikke blitt mer fornøyd. Jeg har alltid vært en skeptiker når det kommer til å handle klær på nett. Grunnen er fordi man vet så og si aldri hva man får, med mindre pakken er fra Nelly. Dette samarbeidet gikk derfor over all forventning. Jeg fikk velge meg ut mine personlige favoritter fra nettsiden deres, og jeg falt umiddelbart for denne svarte kjolen med slengarmer. Kjolen var utrolig myk og stretchy i stoffet, så jeg anbefaler dere å kjøpe en størrelse mindre enn hva dere vanligvis pleier, om dere ønsker å kjøpe denne kjolen. Det står også på nettsiden deres at levering til Norge vil ta 2-4 arbeidsdager, noe som absolutt stemmer.
 Leveringen var utrolig rask, og tok kun 3 dager hele veien fra USA. 

Jeg har også vært så heldig at jeg skal få lov til å dele ut en rabattkode til mine følgere. Skriver dere inn rabattkoden "VICTORIASKAU20" vil dere få 20% avslag på det dere kjøper på nettsiden deres. Nettsiden finner dere HER. Kjolen finner dere HERHar du noe spørsmål angåede Ivyrevel eller samarbeidet? Så er det bare å spørre i vei.
-Victoria Frostmann Skau 
Du kjenner meg kanskje igjen som "Viktoria Hobson" fra sesong 32 & 33 av Hotel Cæsar, eller kanskje du har tittet innom underholdningsprogrammet "Sofa" på NRK1 og sett meg der? Mitt navn er i hvertfall, Victoria Frostmann Skau. Jeg er en 18 år gammel jente, som kommer fra en liten halvøy rett utenfor Oslo. 

På denne bloggen kommer du til å bli kjent med meg, og få et litt dypere innblikk i mitt liv og min hverdag. Et innblikk i min hverdag som både free-lance skuespiller og Victoria uten filter. Her har jeg tenkt til å dele alt fra ulike samarbeid jeg har, videoblogger, tips & triks, personlige historier og spørsmålsrunder. For jeg vet at det er utrolig mange som har ulike spørsmål rundt og om meg. Spørsmål som foreksempel hvordan jeg fikk en rolle i Hotel Cæsar, min opplevelse med både Cæsar og Sofa, hvordan ting fungerer på sett, produksjonen, penger, osv. Derfor har jeg nå startet en blogg, hvor dere vil få svar på alt. Dere vil få være med meg på sett, auditioner, og kommer tettere innpå meg. Jeg håper du vil følge min reise og mitt liv. Følg meg også gjerne på min instagram; @VictoriaSkau. 


-Victoria Frostmann Skau 


Victoria Frostmann Skau
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits