hitsEtter to måneder med uforventet bloggfravær, så er jeg endelig tilbake med mer motivasjon enn noengang tidligere. Ingen unnskyldninger, men saken er den at jeg rett og slett har benyttet de siste to månedene på å fokusere på min youtube kanalen min, som er ganske så ny. Jobbe meg oppover, være aktiv og skape bra innhold for dere mine lesere & seere. Fokusen har også ligget på Instagram, hvor jeg definitivt har den største plattformen til å nå ut til dere. Allikevel er jeg kjempe klar for å jevnlig oppdatere dere her på bloggen også. Det er ingenting annet i verden jeg liker bedre enn å knipse bilder, skrive meningsfulle tekster og dele dem med alle dere.I løpet av de siste månendene har mye skjedd. Ufattelig mange spennende prosjekter, kule muligheter og et enda større publikum enn hva jeg hadde om vi drar tiden to måneder tilbake. Jeg er sikker på at 2018 blir et fantastisk år for meg, og jeg krysser virkelig fingrene for at 2018 blir et knallbra år for dere også.

Tiltross for at det er et nytt år med nye muligheter, så har vi også fått tildelt en fresh start. Av den grunn vil jeg spørre dere leserene mine hva dere ønsker å se her på bloggen i år. Er du personen som elsker sminkelooks, mote, fashion & makeup? Eller er du personen som elsker meningsfulle innlegg du kan kjenne deg igjen i? Kanskje du er fan av tips & triks, til biloppkjøring eller hvordan krølle håret. Eller matoppskifter, challenger og ren hverdag. Jeg vil gi dere det dere ønsker å se, en godt blanda blogg med alt jeg har å by på. Sleng igjen en kommentar da vel, slik at du får se det du ønsker på denne bloggen.

Jeg har både en Instagram, Youtube kanal og en blogg jeg jevnlig skal holde oppdatert, men her på bloggen kan dere forvente dere et innlegg hver eneste dag. Så blir det definitivt mer, etterhvert som tiden går. Så det håper jeg dere også ser frem til like mye som hva jeg gjør!

Vil du også følge meg på alle mine andre sosiale medier, så står de linket nedenfor;
Instagram - @victoriaskau
Youtube - Victoria Skau
Snapchat - victoriaskauig

Ha en fantastisk dag videre, så snakkes vi veldig snart igjen!

 


  1 kommentarer på "Uforventet fravær"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noVictoria Frostmann Skau

LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Februar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.