hitsHei alle sammen <3

På lørdag, 9.desember, så hadde jeg og min kjæreste 3-års jubileum. Tenk dere det, 3 HELE ÅR! Vi ble sammen da vi var 15 år, og i dag er vi 18. Jeg er så stolt over å ha en person som jeg har vokst og utviklet meg sammen med i løpet av alle disse årene, og jeg gleder meg til alle årene som følger. Vi har alltid hatt en tradisjon om å gjøre noe helt spesielt sammen hvert eneste jubileum vi har hatt. I et samarbeid med Quality Hotell 33 så var vi så utrolig heldig å få lov til å feire jubileumet vårt på deres hotell. Her fikk vi tildelt en helt nydelig suite, med inkludert to-rettersmiddag.

Processed with VSCO with f2 preset

Vi hadde en helt fantastisk dag sammen med både juleshopping og julemarked. Det var så utrolig godt å få en pause i fra hverdagen, koble helt av. Spesielt fra alt desemberstresset. Kun fokus på forholdet og hverandre. Etter en lang dag, avsluttet vi med middag på hotellet. Middagen fant sted i toppetasjen deres, på TopFloor Restaurant. Alt jeg har å si om denne er, WOW. Vi fikk verdens beste service, en magisk atmosfære og matopplevelse. Jeg har ikke annet å si enn at hit MÅ dere dra. Restauranten er åpen hver eneste dag, og har byens fineste utsikt. En perfekt julegave til kjæresten eller en venninne, hvis du spørr meg.

Processed with VSCO with a9 preset

Til forrett valgte vi "Dagens Suppe", som var en brokkoli suppe. Det utrolige er at jeg faktisk ikke engang liker brokkoli, men dette er den beste suppen jeg noensinne har smakt. Så rik på smak, både salt og kremet. Helt nydelig!

Processed with VSCO with a8 preset

Til hovedrett valgte vi lam, noe som var helt nydelig. Lam, rødkål, potetmos og tørket frukt. Det kunne ikke blitt bedre, spesielt ikke med et glass hvitvin på siden.

Processed with VSCO with a8 preset

Mer magisk atmosfære og mat skal man lete lenge etter, og med verdens beste selskap så topper det seg helt.

Processed with VSCO with a5 preset

Tusen hjertelig takk til Quality Hotell 33. Både for en nydelig suite, middag og den desidert beste servicen. Men mest av alt, for at dere gjorde dagen vår så spesiell som den overhodet kunne blitt. Vi er så fornøyd, og anbefaler absolutt alle å reise hit. Et slikt hotellopphold og middag er faktisk en nydelig bursdagsgave og julegave til noen du er glad i. Årets anbefaling fra min side hvertfall.

Dere kan mer enn gjerne også sjekke ut min Youtubevideo fra vår spesielle dag, link finner dere HER; https://www.youtube.com/watch?v=fTmAn4WR33U.
Sjekk også ut Quality Hotell 33 sin nettside, for en nærmere titt og booking av opphold; https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/oslo/quality-hotel-33/.

Håper alle får en fantastisk dag videre! Om dere har fler spørsmål om hotelloppholdet vårt eller selve hotellet så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor, så svarer jeg selvfølgelig på det!

Mine sosiale medier;
Instagram - @victoriaskau
Snapchat - Victoriaskauig
Youtube Kanal - Victoria Skau

-Victoria Frostmann Skau 


  1 kommentarer på "HIT MÅ DU DRA!"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noVictoria Frostmann Skau

LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.