Wow - sjekk ut de her a. Hvor sinnsykt fine er ikke disse? Er det noe jeg virkelig elsker så er det klokker og armbånd. Jeg er helt avhengig av å gå med det, og føler meg helt naken om jeg går uten. Klokker og armbånd gir en så fin pynt, og kan uten tvil piffe opp et antrekk til de grader. Jeg har da vært så heldig å få tilsendt denne sinnsykt fine klokka, og dette utrolig vakre armbåndet. Begge produktene er fra merke Daily Accessories. Daily Accessories er Norges beste nettbutikk når det kommer til klokker og armbånd. De selger både klokker og armbånd for både kvinner og menn, som virkelig er av ufattelig god kvalitet. De har gratis frakt, og veldig rask leveringstid. Altså, jeg fikk pakken min på 2 dager, det er ikke mye å klage på for å si det sånn! De har også 15 dagers retur, om du skulle komme til å ombestemme deg, noe jeg virkelig tviler på at dere kommer til å gjøre. Jeg har også selvfølgelig en rabattkode; VICTORIA10. Benytt dere mer enn gjerne av rabattkoden min, og kjøp dine favoritter på nettsiden deres; HER.Dette er et elegant og trendy perlearmbånd med et løvehode. Passer til de aller fleste antrekk og anledninger, og er definitivt mitt nye favoritt armbånd. Armbåndet er i et slags marmormønster og er bare sinnsykt fint. Ønsker dere også dette nydelige armbåndet, så klikk på linken her; https://dailyaccessories.no/collections/armeband/products/hvite-turquoise-stener-solv-love. Rabattkode; VICTORIA10.Sjekk ut denne moteriktige og minimalistisk quartz klokke som passer til alle stiler og anledninger! Den er i grå/hvit farge, og skikkelig classy. Tror helt ærlig aldri jeg har fått fler komplimenter for en klokke noensinne, etter jeg har begynt å bruke denne. Trykk på linken for å finne den her; https://dailyaccessories.no/collections/klokker/products/quartz-klokke-gra-hvit​. Rabattkoden min; VICTORIA10.
Besøk selvfølgelig også deres Instagramprofil; @dailyaccessories.no. Der kan du definitivt hente inspirasjon og bli inspirert til din egen stil. De har nydelige og kreative bilder, så sjekk dem ut. 

Jeg håper dere får en fantastisk dag videre, og sjekker ut Daily Accessories. 
Hvilket produkt var fin favoritt?

-Victoria Frostmann Skau


  6 kommentarer på "Føler meg helt naken uten"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noVictoria Frostmann Skau

LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits