Heihei alle sammen, og riktig god morgen <3

I et samarbeid med merke "Vass Productions Norway" har jeg vært så heldig å få tilsendt noen helt fantastiske produkter i posten. En pakke full av masse godsaker, kvalitetsprodukter & personlige favoritter. Besøk deres nettside her; http://vassproductions.com/nor/​ & deres Instagram; @vassprnorway.

Processed with VSCO with c1 preset

Disse produktene fikk jeg tilsendt i posten, og som dere ser er det en god blanding av massevis av ulike produkter. I pakken fant jeg blant annet, Tannblekning, Øyenbrynsserum, Prep Spray, Natt & Dag krem, Fuktighetskrem, Lilla Shampoo & Balsam og en 7 dagers ansiktsbehandling.

Processed with VSCO with a6 preset

Først ut finner jeg disse pakkene med tannblekning (Whitening System) og øyenbrynsserum (Brow Ehancer Serum) fra samme merke, nemlig; SwissClinic. Whitening Systemet er en profesjonell tannbleking spesialutviklet av tannleger. Behandlingen utføres hjemme og du får naturlig hvite tenner i løpet av 3 til 7 dager. Enkel, effektivt og sikkert, står det beskrevet. 

Med Brow Enhancer Serum blir øyenbrynene tettere, fyldigere og friskere på en naturlig måte kun i løpet av noen uker. Den lettanvendelige børsten tilfører øyenbrynene den aktive ingrediensen Redensyl?, et prisvinnende kompleks med fokus på stamcellene som stimulerer hårveksten og reduserer håravfall.

Processed with VSCO with c1 preset

Deretter finner jeg disse nydelige ansiktsproduktene fra merke "Weleda". Weleda har alltid vært en personlig favoritt hos meg, og jeg har brukt produktene fra deres merke så lenge jeg kan huske. Allikevel har jeg utrolig nok ikke testet ut akkurat disse. Denne nattkremen, dagkremen og denne 7 dagers ansiktsbehandlingen som alle sammen er for alle ulike hudtyper.

Processed with VSCO with hb2 preset

Neste er en "Silver Reflex Shampoo" og en "Silver Reflex Conditioner" fra merke "Design Keune". Begge er det vi kaller for lillashampoo/balsam, og er med på å fjerne det guleskjæret i håret og skape en kaldere tone i det. Personlig elsker jeg kaldt hår, og lillashampoo har jeg funnet ut at er virkelig løsningen om du ønsker å oppnå en slik "look". Jeg er ganske så sikker på at jeg har prøvd alle mulige lillashampooer/balsamer som er å finne på markedet, og har virkelig investert i å finne noen virkelig gode. Av den grunn gleder jeg meg ufattelig mye til å teste ut disse. Basert på researchen jeg har gjort av disse to, så er jeg ganske sikker på at jeg har noen nye favoritter rett foran meg.

Processed with VSCO with a6 preset

Siste produkt er denne "Prep Sprayen" fra samme merke som shampooen & balsamen, nemlig "Design Keune". Jeg gleder meg virkelig til å teste ut denne, og har høye forventninger.

Processed with VSCO with hb1 preset

Tusen hjertelig takk til Vass Productions for fantastiske produkter, og ikke minst for et så koselig, personlig kort fra dere. Jeg har så høye forventninger til alle disse kvalitetsproduktene, og kommer definitivt til å gi dere følgerene mine reviews og oppdateringer på alle produktene jeg tester ut. Om det er noen produkter dere ønsker mer informasjon om, så er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet nedenfor, eller om det er noen produkter dere ønsker jeg skal gi en full review på. Neste uke vil det komme en YouTube video med alle disse produktene, litt mer detaljer om hvert spesifikt produkt og reviews på hva jeg syns. 

Igjen besøk nettsiden deres; http://vassproductions.com & instagrammen; @vassprnorway for de beste produktene og den raskeste leveringen.

Ha en strålende dag, alle min flotte følgere!
-Victoria Frostmann Skau


  1 kommentarer på "Kunne ikke blitt mer fornøyd"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noVictoria Frostmann Skau

LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits