Mitt mest stilte spørsmål; Er du og Martine Lunde i familie?

Mobilen min plinget nettopp, og en varsel poppet opp. "Du ligner veldig på Martine Lunde, er dere i familie?" står det skrevet under et av mine Instagram bilder. Dette fikk meg til å tenke på at det å lage et blogginnlegg om dette hadde vært lurt. Ettersom det ikke akkurat er første gang jeg har fått dette spørsmålet. Dette er for å være ærlig mitt mest stilte spørsmål, noensinne. Om vi er søstre, kusiner, tremenninger, venner, familie, slekt, osv. Jeg svarer enkelt personer på dette spørsmålet hver eneste dag, og tenkte at det kanskje var lurt å svare alle her i fellesskap nå. Vi er ikke i familie. Hvertfall ikke som jeg vet om. Norge er jo så lite, så hvem vet, kanskje?

Dere skal hvertfall vite at jeg absolutt ikke blir irritert over å få dette spørsmålet på noen som helst måte. Jeg tar det derimot bare som et veldig stort kompliment. Hun er sinnsykt pen, og jeg rett og slett digger personligheten hennes. Virkelig. Så nok en gang vil jeg bare si at jeg overhodet ikke tar opp dette fordi jeg er irritert på noen som helst måte. Kun for å oppklare det dere alle lurer på hver eneste dag, slik at jeg ikke må fortsette svare en og en. 


Her er et par av spørsmålene, jeg har fått stilt i løpet av uken. Tusentakk for alle super fine kommentarer, igjen så tar jeg det kun som et stort kompliment <3

Ha en strålende dag videre, fininger!

Sosiale medier;
Instagram - @victoriaskau
Offentlig Snapchat - VictoriaskauIG
YouTube Kanal - Victoria Skau
E-mail - victoriaskau@hotmail.com

-Victoria Frostmann Skau


  2 kommentarer på "I familie med Martine Lunde?"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noVictoria Frostmann Skau

LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits