I et samarbeid med Junkyard​

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with c1 preset

Hei igjen, alle sammen <3

I et samarbeid med Junkyard så har jeg vært så heldig å få lov til å bestille meg et par godsaker fra Junkyard.no sin nettside. Forrige uke kom pakken tilsendt til meg i posten, og jeg var så utrolig spent på alle klærne jeg hadde bestilt meg. Til dere som ikke allerede har sett YouTube videoen min, så sjekk den gjerne ut, HER. Dette er en YouTube - Haul hvor jeg forteller litt om alle plaggene, viser antrekkene på, litt informasjon om Junkyard, og mer. Dere vil også finne linker til alle plaggene jeg valgte meg i bioen under videoen. Jeg kommer også selvsagt til å linke de til her.

Jeg er veldig opptatt av at alle samarbeid jeg har og alle sponset produkter skal inneholde mine 100% ærlige meninger, så dere kan stole på meg når jeg sier at jeg virkelig forguder Junkyard. Jeg har aldri egentlig helt klart å definere min egen klesstil, men når jeg titter på Junkyard sin nettside forstår jeg meg mye mer på den for å si det sånn. Jeg digger seriøst hvert eneste klessplagg de selger. En annen ting jeg virkelig vil fremme med Junkyard er at kvaliteten på klærne deres er helt super. Jeg har allerede vasket plaggene et par ganger, og de er uten tvil like fine som da jeg mottok dem i posten. De har også helt utrolig rask leveringstid noe jeg vet at ikke bare er viktig for meg, men for så utrolig mange andre også. For jeg er ikke akkurat super gira på å sitte vente i to uker på en pakke som jeg er så spent på, det problemet slipper du heldigvis med Junkyard. For pakken min kom på KUN 3 dager. Jeg anbefaler klærne/produktene fra Junkyard på det sterkeste, jeg kunne hvertfall ikke blitt mer fornøyd.
Så tusen hjertelig takk til Junkyard!

Processed with VSCO with c1 preset

Linkene til plaggene jeg bestilte meg:
Longsleeve Junkyard: http://tracking.junkyard.com/SH4dw
Longsleeve Sweet: http://tracking.junkyard.com/SH4dy
Best Bomber: http://tracking.junkyard.com/SH4e0
TShirt 3 Stripes: http://tracking.junkyard.com/SH4e2
Hoodie Classic: http://tracking.junkyard.com/SH4e4

Jeg har også en ekslusiv rabattkode til dere; VICTORIAS15. 
Da får dere 15% rabatt på kjøp over 500 kroner. Den er gyldig frem til 25.september. Den gjelder ikke for salgsprodukter eller limited edition.

Mine sosiale medier;
Instagram - @victoriaskau
E-mail - victoriaskau@hotmail.com
Snapchat - VictoriaskauIG
YouTube Kanal - Victoria Skau


-Victoria Frostmann Skau


  6 kommentarer på "Dette MÅ du ha i ditt klesskap"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noVictoria Frostmann Skau

LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits