I går var jeg og kjæresten min så snille at vi tok med oss min lillesøster og hennes bestevenninne på Ariana Grande konsert, i Telenor Arena. Jentene digga konserten, samme gjorde vi. Vi sang for full hals, til tross for at vi kanskje kunne en sang eller to. Det er en skam at jeg ikke har sett Ariana live før i går, for tro meg, hun er til og med bedre enn på Spotify, og det skal mye til. 

Veien frem og tilbake fra arenaen ble derimot litt mer tuklete enn det vi hadde forventet oss. Vi hadde selvsagt glemt at vår kjære konge og dronning feiret 80-års jubileum. Noe som vil si at absolutt alle veier var stengt, og ingen kollektivtrafikk gikk. Gatene var fullstappet med både politi og folk, og det å komme seg rundt funket ikke. Hele Oslo var praktisktalt sperret. Så når vi fremdeles var på Aker Brygge, 20 minutter før konserten startet, da skal jeg ærlig innrømme jeg fikk smålig panikk inni meg. Vi løp Oslo rundt for å finne en løsning, med jentene som nesten var på gråten i frykt for å miste konserten. Fra Aker Brygge til Oslo S. Fra Oslo S til Stortinget. Fra Stortinget til Langkaia ved Operaen. Der vi ENDELIG fant Shuttlebusser til Telenor, da ble jeg overlykkelig. Klissvåte i syltynne skinnjakker satte vi oss på bussen, just gotta love Norway;)Og, du vet du er fjern når du finner ut at du er 2 timer for tidlig til konserten når du ankommer arenaen, og at vi totalt bommet på tidspunket. Hahhaha. Konserten var i hvertfall 10/10, og vi koste oss hvert eneste sekund av den. Da konserten gikk mot slutten tenkte vi å være litt smarte, så vi bestemte oss derfor for å gå i hennes siste sang slik at vi kunne unngå alt kaoset ute ved Shuttlebussene, når hele arenaen spurter ut for å få plass. Så vi gikk først ut av hele Telenor Arena, og endte opp på siste buss. Hvordan er det i det hele tatt mulig sier jeg bare?

MEN, vi smiler fremdeles, og er storfornøyde med gårsdagen. Hvordan kan man ikke når kongen vinker til deg, og Ariana rocker scenen? 

Var du på Ariana Grande konserten?
-Victoria Frostmann Skau


  4 kommentarer på "Gårsdagens kaos + Ariana Grande"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noVictoria Frostmann Skau

LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Mai 2017 · April 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits